Össur Canada Graybar Offices

As part of a design-build team, 34F Design created the new offices and warehouse for Össur Canada. As Össur downsized, they sought space that would consolidate offices and warehouses into a single location. The two-level space includes an open workplan to take advantage of views and daylighting. Design finishes were kept simple to complement Össur’s brand and carry it through the space, with a warm, inviting colour palette designed to carry the natural feeling of the exterior vistas into the interior space.

The first level provides a reception / entry retail display for walk-in customers who can't reach their retail location. Beyond the entrance area, the main level contains general office workstations – open, collaborative offices. Existing furniture was inventoried and re-used, with new furniture sourced to match and complement. A meeting room, phones rooms, client test-fit room, and the cast room make efficient use of the rest of the main-level floor plate. Level two is entirely inward facing, providing a staff workout room, lounge, shower room, and a large meeting room, as well as an on-site training space and classroom.

Location: Richmond, BC